Nemanja Milovanović se vratio u Želju

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jan.2021, 21:21

Nemanja Milovanović se vratio u "Želju"

Nakon polusezone provedene u grčkom Olimpijakosu, 25-godišnji levi bek Nemanja Milovanović se vratio u Rukometni klub Železničar iz Niša gde je igrao dve i po godine i osvojio Kup Srbije, zvanje vicešampiona države i nastupao u SEHA ligi.

Milovanović je već neko vreme trenirao sa igračima Železničara, a sada je ponovo i zvanično član ekipe pošto je potpisao ugovor do kraja sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Prvenstvo u Grčkoj je prekinuto na duže vreme zbog korona virusa, vratio sam se u Niš i dogovorio sa Železničarom da pomognem i ja njima i oni meni do kraja ove sezone, pa ćemo videti za dalje. Što se ukapanja tiče, to je kao da nisam ni odlazio, jer sam među tim momcima kao sa porodicom. Na meni je da se što pre spremim, jer nastavak prvenstva je jako blizu - rekao je Milovanović.

Ukoliko administrativne formalnosti budu završene, kako kažu u niškom klubu, Milovanović bi u plavom dresu trebalo da zaigra već 30. januara, kada Železničar u 12. kolu ARKUS lige dočekuje Rudar iz Kostolca.

"Želja" je sporazumno raskinuo ugovor sa dosadašnjim pivotom Nikolom Jestrovićem i poželeo ovom rukometašu sve najbolje u nastavku karijere.

Objava koju deli RK Železničar Niš (@rkzeleznicar)

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.