Izvor: RTS, 22.Jun.2022, 19:17

Natalija Stevanović korak od glavnog žreba Vimbldona

Natalija Stevanović savladala Despinu Papamihail iz Grčke sa 2:0 po setovima 6:2, 6:4 i plasirala se u finalnu rundu kvalifikacija za Vimbldon. Protivnica u finalu biće joj bolja iz duela Medison Ingils i Mendi Minele.
Natalija nastavlja sa odličnim igrama u kvalifikacijama, preskočila je još jednu prepreku. Ubedljiv je savladala Grkinju, koja nije imala rešenja za igru naše teniserke. Nešto veći otpor pružila je u drugom setu kada je uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da vrati brejk. Ipak, naša teniserka nije dozvolila da meč uđe u treći set, novim brekom rešava meč u svoju korist.

Natalija je u prvom setu uspela da odbije napad protivnice u trećem gemu, kada je nakon velike borbe uspela da spasi dve brejk prilike, nakon ukupno čak osam izjednačenja osvoji gem. Potom je u šestom gemu uspela da oduzme servis protivnici, a novim brejkom u osmom gemu rešila je prvi set u svoju korist - 6:2.
Dobra igra naše teniserke i u nastavku, nije dozvoljavala protivnici da se vrati u meč i ozbiljnije zapreti. U četvrtom gemu Natalija dolazi do brejka prednosti i vođstva od 3:1.
Potom je naša teniserka bila sigurna na svoj servis. Kada se očekivalo da će Stevanovićeva rutinski da privede meč kraju, protivnica je uspela da vrati brejk, i priđe na 4:3.
U narednom gemu Natalija je propustila četiri brejk prilike. Propušteno je nadoknadila u desetom gemu kada je iskoristila prvu meč loptu na servis protivnice - 6:4.
Protivnica u finalu kvalifikacija biće joj bolja iz duela u kojem se sastaju Medison Ingils i Mendi Minele.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stevanovićeva u finalu kvalifikacija za Vimbldon

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2022

Srpska teniserka Natalija Stevanović plasirala se danas u finale kvalifikacija za treći grend slem sezone Vimbldon...Trenutno 255. igračica sveta u drugom kolu kvalifikacija pobedila je 108 mesta bolje rangiranu Grkinju Despinu Papamihail sa 6:2, 6:4 za sat i 35 minuta igre...Stevanovićeva nikad...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

JOŠ JEDAN KORAK: Natalija Stevanović stigla do završnice kvalifikacija za Vimbldon

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2022

Srpska teniserka savladala Grkinju u dva seta...Srpska teniserka Natalija Stevanović došla je na korka od plasmana u glavni žreb Vimbldona pošto se plasirala u finale kvalifikacija pobedom od 2:0 (6:2, 6:4) protiv Grkinje Despine Papamihail za sat i 35 mimuta igre. Za plasman u glavni žreb Stevanović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Nišlijka na korak od glavnog žreba Vimbldona

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jun.2022, 11:54

Još jedna prepreka je ostala da se Nišlijka Natalija Stevanović plasira u glavni žreb Vimbldona, što bi joj bilo prvo igranje u glavnom žrebu nekog Gren slema. U poslednjem kolu kvalifikacija čeka je peti nosilac Medison Inglis iz Australije, teniserka koja je pobedila Stevanovićevu prošle godine...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.