Na prodaju grčka ostrva, cijena od pet do 12 miloona evra

Izvor: Capital.ba, 13.Jun.2020, 09:30

Na prodaju grčka ostrva, cijena od pet do 12 miloona evra

ATINA – Nekoliko malih ostrva u Egejskom moru oglašeno je na prodaju preko grčkih sajtova za promet nekretnina. Ta ostrva pripadaju grupi ostrva Kikladi i blizu su poznatim ostrvima Folegandros, Sikinos, Amorgos, Kufonisija i Siros, prenose grčki sajtovi. Najjeftinije se može kupiti za 4,9 miliona evra, dok se najskuplje, površine 1,1 milion kvadratnih metara, nudi za 12 miliona evra. Jednom drugom cijena je snižena sa sedam na 4,9 miliona evra. Neka nemaju plaže, ali novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << vlasnik ima mogućnost da ih napravi na određenim delovima ostrva, piše u oglasu. Na jednom od njih čak postoji i pećina sa “divnim stalaktitima”. Neki od oglasa za devet ostrva ponuđenih na prodaju pojavili su se u maju i junu ove godine a drugi su stariji. Među njima je grupa od tri ostrva po cijeni od šest miliona evra. Lokalni informativni sajt Cyclades24 primjećuje da je “ono što impresionira to što su oglasi objavljeni na sajtu sa dobrom reputacijom, a oglasile su ih dobro poznate agencije za promet nekretnina”. Dodaje se da su to omiljena ostrva u toj oblasti. b92 Чланак Na prodaju grčka ostrva, cijena od pet do 12 miloona evra се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Grčka ostrva na prodaju: Cijene snižene, od pet do 12 miliona evra

Izvor: Capital.ba, 13.Jun.2020

ATINA – Nekoliko malih ostrva u Egejskom moru oglašeno je na prodaju preko grčkih sajtova za promet nekretnina. Ta ostrva pripadaju grupi ostrva Kikladi i blizu su poznatim ostrvima Folegandros, Sikinos, Amorgos, Kufonisija i Siros, prenose grčki sajtovi. Najjeftinije se može kupiti za 4,9 miliona...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.