NOVI TROŠAK ZA SRPSKE TURISTE NA PUTU ZA GRČKU: Evo koliko ćete platiti na rampi kod Đevđelije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI TROŠAK ZA SRPSKE TURISTE NA PUTU ZA GRČKU: Evo koliko ćete platiti na rampi kod Đevđelije!

Deonica od 30 kilometara koštaće oko dva evra

Sve turiste koji danas budu prolazili kroz Makedoniju, čeka nova cena putarine.

Nova naplatna rampa, naime, otvara se na auto-putu Demir Kapija - Smokvica kod Đevđelije, a ta deonica duga je 28,2 kilometra.

Kako je saopštilo makedonsko javno preduzeće za puteve, cena putarine za vozila B kategorije biće 100 denara, odnosno, u kešu dva evra.

Javno preduzeće za državne puteve je inače od putarina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prihodovalo od početka godine 1.434.012.792 denara (23,5 miliona evra) ili 3,97 procenata više u odnosu na isti period prošle godine.

Kako se podseća, u narednom periodu biće izgrađene dve nove naplatne rampe na auto-putu Miladinovci - Štip i jedna na auto-putu u izgradnji Kićevo-Ohrid.

PRONAĐENO REŠENJE ZA PROBLEM ZAVISNOSTI: Evo kako da tinjedžeri prestanu da konzumiraju ALKOHOL I CIGARETE (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.