Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2017, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SRBIN U PIREJU: Olimpijakos želi da angažuje još jednog bivšeg partizanovca?

U Olimpijakosu već igraju Uroš Đurđević i Saša Zdjelar, a uskoro bi mogao da im se pridruži još jedan Srbin.
Nakon poraza u gradskom derbiju od AEK-a, grčki šampion, koji je na putu do grupne faze Lige šampiona proteklog leta eliminisao Partizan, otpustio je u ponedeljak albanskog stručnjaka Besnika Hašija.
Uprava Olimpijakosa je na Hasijevo mesto postavila Takisa Lemonisa, ali on je samo prelazno rešenje.

Krenule su >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << brojne spekulacije ko bi mogao da preuzme crveno-bele iz Pireja, a među imenima se neočekivano našao bivši vezista Partizana Vladimir Ivić. Grci navode da bi njega na Karaiskakis mogao da dovede brat Ilija, bivši igrač Olimpijakosa.
Ivić je pored Partizana nastupao i za grčke velikane AEK, Aris i PAOK, a prošle sezone je sedeo na klupi crno-belih iz Soluna sa kojima je osvojio Kup Grčke.
The post NOVI SRBIN U PIREJU: Olimpijakos želi da angažuje još jednog bivšeg partizanovca? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.