NOVI ŠAMAR ZA GREGA I AMERE Još jedan izostanak Ol star asa

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ŠAMAR ZA GREGA I AMERE Još jedan izostanak Ol star asa

Može li neko da sruši dominaciju SAD na Mundobasketu ove godine u Kini? Ako je suditi po sastavu Amera – može. Pogotovo, Srbija, Španija, Francuska i Grčka mogu da pariraju braniocu krunu od pre pet godina u Španiji. Posle silnih otkaza, novi problem za selektora Grega Popoviča.
Kvota u MaxBetu na to da će Crvena zvezda da pobedi Kopenhagen je 3.90.
Od >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Svetskog prvenstva je odustao i bek šampiona NBA lige Kajl Lauri. On je po završetku sezone bio podvrgnut operaciji palca od koje se dugo oporavljao. Iako je bio deo tima, na kraju je odustao od igranja na šampionatu u Kini koji je na programu od 31. avgusta do 15. septembra.
On je ovu odluku odbjavio na svom Instagram profilu.
Želeo sam da dobijem zeleno svetlo kako bih bio spreman za turnir, ali ga nisam dobio. Želeo sam da budem spreman i da pomognem svojoj zemlji da osvoji još jedno zlato. Volim da igram za SAD, ali ovaj turnir ću morati da propustim i ekipu podržim od kuće. Verujem da će momci koji su u timu igrati dobro i osvojiti novo zlato za našu zemlju. Napred SAD – napisala je zvezda Reptorsa.
Od igrača sa ovogodišnjeg Ol stara ostao je samo novi igrač Bostona, prošle sezone košarkaš Šarlota, Kemba Voker.
U ponedeljak je učešće u selekciji otkazao i centar Sakramenta Marvin Begli. Na spisku Amera nisu bili najveće zvezde NBA lige Lebron Džems, Kevin Durent i Stef Kari, a od prvobitnog spiska otpali su: Džejms Harden, Entoni Dejvis, Tobijas Heris, Demijan Lilard, Kevin Lav, Si Džej Mekolum…


The post NOVI ŠAMAR ZA GREGA I AMERE Još jedan izostanak Ol star asa appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.