NOVA PRAVILA ZA PUTOVANJE NA OMILJENU DESTINACIJU SRBA: Bez ovog dokumenta nema ulaska iako ste VAKCINISANI

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2022, 15:56

NOVA PRAVILA ZA PUTOVANJE NA OMILJENU DESTINACIJU SRBA: Bez ovog dokumenta nema ulaska iako ste VAKCINISANI

Takođe, svi putnici koji dolaze u Grčku, moraju prethodno da popune elektronski obrazac prijave.

Pravila za ulazak u Grčku uvedena pre mesec dana, produžena su danas za još dve nedelje.

Na sajtu ministarstva spoljnih poslova Srbije se navodi da srpski državjani, stariji od pet godina, koji ulaze u Grčku, bez obzira na status vakcinacije, u obavezi su da poseduju negativan PCR test, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne stariji od 72 sata, ili negativan antigenski test, ne stariji od 24 časa, na prisustvo kovid virusa.

Takođe, svi putnici koji dolaze u Grčku, moraju prethodno da popune elektronski obrazac prijave - Passenger Location Form - preko sajta travel.gov.gr, najmanje 24 časa pre ulaska u Grcku, i pri ulasku da pokažu dobijeni kod.

Podsetimo, juče je u Srbiji registrovano 14. 717 novozaraženih osoba, a istovremeno je od posledica ove bolesti preminulo 28 pacijenata.

Testirano je 30.288​ osoba.

Na respiratoru je 113 pacijenata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.