NISU IMALI SREĆE U BARAŽU: Hrvati već kukaju što igraju protiv Grčke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2017, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU IMALI SREĆE U BARAŽU: Hrvati već kukaju što igraju protiv Grčke (FOTO)

Dobili su protivnika kojeg su najmanje želeli.

U Švajcarskoj je održan žreb za baraž za Svetsko prvenstvo sledeće godine u Rusiji (više pročitajte OVDE), a hrvatska reprezentacija dobila je protivnika kojeg je najmanje očekivala - Grčku.

SAVET ZA KLADIONIČARE: Pižon za Srbiju Danas prognozirao rezultat sa Arsenalom (FOTO)

PROBLEMI SA IGRAČKIM KADROM: Skenderbeg DESETKOVAN dočekuje Partizan (FOTO)

Nadali su se Hrvati da će izbeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grke, ali nisu imali sreće. Moraće Kockasti ipak preko Helena da izbore mesto na najvećoj svetskoj fudbalskoj smotri.

- Upravo su Grci bili protivnik kojeg su mnogi u Hrvatskoj želeli da izbegnu, ali žreb u Cirihu spojio je stare rivale u ključnom dvoboju za odlazak u Rusiju - piše Index.hr.

World Cup Euro play-offs:

Northern Ireland v Switzerland

Croatia v Greece

Denmark v Rep of Ireland

Sweden v Italy https://t.co/mhE6QuTwPy pic.twitter.com/kQG8ibq3Sm

— BBC Sport (@BBCSport) October 17, 2017

Selektor Vatrenih Zlatko Dalić veruje da njegovi puleni ipak preko Grčke mogu do Mundijala.

- Imam veliko poštovanje prema protivniku. Biće to težak posao za nas, posebno u drugoj utakmici. Verujem da će ekipa biti spremna i da ćemo napraviti dobar posao. Moramo da respektujemo protivnika s obzirom na njegov kvalitet i to da igramo drugu utakmicu u Grčkoj. Imaćemo dovoljno vremena da se pripremimo i nadam se dobrom rezultatu u Zagrebu pred našim navijačima - kazao je Dalić, koji je ekipu preuzeo pre poslednjeg kola i utakmice sa Ukrajinom.

- Samo ne Grčku, poželeo je Davor Šuker pre žreba i dobio – Grčku. Uvek su, kaže pogled na sastave, lošiji od nas, s manje fudbalskog kvaliteta i talenta, ali s Grcima je uvek gadno - piše 24.sata.hr.

ŠPALIR ZA LEGENDE: Evo kako su Boaći i Vujadin Savić dočekali HEROJE sa Hajberija (VIDEO+FOTO)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.