Izvor: Blic, 25.Jun.2021, 06:23

NA GORIVU DO MORA MOŽETE UŠTEDETI I DO 20 EVRA Razlika je i po 70 dinara na litri, najskuplje je u Grčkoj, a evo i kako da prođete najjeftinije

Sa početkom sezone godišnjih odmora i putovanja na more, koja su mnogi jedva dočekali posle prošlogodišnjeg karantina, cena goriva jedna je od bitnijih stavki prilikom planiranja letnjeg budžeta. Vozačima se uglavnom savetuje da na duži put krenu sa punim rezervoarom, ali kako se cene benzina u okolnim zemljama razlikuju, nije loše znati kako da "tempirate" posete benzinskim pumpama.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO MORATE ZNATI AKO IDETE NA ODMOR KOLIMA: Gde sipati gorivo, možete uštedeti i do 20 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021

Cene goriva u regionu su prilično ujednačene, a ključnu razliku u maloprodajnoj ceni goriva na pumpama prave države svojim politikama akciznog oporezivanja, koje nisu jednake i na šta svaka država ima pravo...Sa početkom sezone godišnjih odmora i putovanja na more, koja su mnogi jedva dočekali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Koliko košta gorivo do mora?

Izvor: Kamatica.com, 25.Jun.2021

Sa početkom sezone godišnjih odmora i putovanja na more, koja su mnogi jedva dočekali posle prošlogodišnjeg karantina, cena goriva jedna je od bitnijih stavki prilikom planiranja letnjeg budžeta..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.