Mudis: Grčka u bankrotu

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2012, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mudis: Grčka u bankrotu

VAŠINGTON, 3. marta 2012. (Beta-AFP) - Američki agencija za finansijski rejting "Mudis" (Moody's) saopštila je u petak da je je kreditni rejting Grčke smanjila sa "Ca" na najnižu ocenu, "C".

VAŠINGTON, 3. marta 2012. (Beta-AFP) - Američki agencija za finansijski rejting "Mudis" (Moody's) saopštila je u petak da je je kreditni rejting Grčke smanjila sa "Ca" na najnižu ocenu, "C"."Mudis" kaže da je ova odluka posledica pokretanja restrukturiranje javnog duga Grčke koji vodi do gubitka "više od 70 odsto" ulaganja investitora koji se u to uključe."Mudis" dodeljuje ocenu "C" dužnicima za koje smatra da su u bankrotu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mudis: Grčka u bankrotu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2012

Američki agencija za finansijski rejting "Mudis" saopštila je da je je kreditni rejting Grčke smanjila sa "Ca" na najnižu ocenu, "C"...Iz "Mudisa" kažu da je ova odluka posledica pokretanja restrukturiranje javnog duga Grčke koji vodi do gubitka "više od 70 odsto" ulaganja investitora koji se...

Nastavak na Vesti-online.com...

Mudis: Grčka je bankrotirala

Izvor: Deutsche Welle, 03.Mar.2012

Američka agencija za finansijski rejting "Mudis" (Moody's) saopštila je u petak da je kreditni rejting Grčke smanjila sa "Ca" na najnižu ocenu, "C". Tu ocenu Mudis dodeljuje dužnicima za koje smatra da su u bankrotu.

Nastavak na Deutsche Welle...

Moody’s: Grčka u bankrotu

Izvor: EMportal, 03.Mar.2012

Rejting-agencija Moody's smanjila kreditni rejting Grčke sa Ca na najnižu ocenu, C.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.