Mladi Ranđelović najveći transfer Radničkog u istoriji

Izvor: JužneVesti.com, 06.Sep.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi Ranđelović najveći transfer Radničkog u istoriji

Nedelju dana nakon što je izašla informacija da je 21-godišnji Lazar Ranđelović prodat Olimpijakosu, Radnički je odlučio da “izađe” u javnost i sa detaljima ovog transfera. Sem što je prvi put da neko pravo iz Radničkog ode u zvučan klub poput ovog iz Pireja, navode u klubu, ovo je i najveći transfer u njihovoj istoriji, s obzirom na to da će grčki gigant morati da isplati niškom klubu 550.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << evra.

Kako je ranije shvaćeno, na osnovu toga što je zaigrao u duelu Radničkog i Čukaričkog nakon što je obelodanjeno da je prodat, mladi Leskovčanin ostaće na “Čairu”, a sada iz kluba navode i da će se ovde na pozajmici zadržati još godinu dana, s tim da će mu celu platu davati Nišlije.

Podsetimo, Ranđelović je igrao za leskovačku Slogu, Jedinstvo iz Bošnjaca i Radan iz Lebana, a prošle godine potpisao je za Radnički. Nakon toga je bio na pozajmici u Dinamu iz Vranja, a ove sezone vratio se na “Čair” gde mu je dao šansu trener Nenad Lalatović ne samo u domaćem prvenstvu, već i u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Makabija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Transparentne Nišlije: Prodali smo Ranđelovića za 550.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2018

Radnički iz Niša je pretposlednjeg dana prelaznog roka prodao Lazara Ranđelovića Olimpijakosu, a danas je objavio finansijske detalje tog transfera. Mladi reprezentativac Srbije prodat je grčkom velikanu za cifru od 550.000 evra, što je do danas najveći transfer jednog fudbalera Radničkog, objavio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.