Miting na “Čairu” okupio preko 300 plivača [foto]

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miting na “Čairu” okupio preko 300 plivača [foto]

Iz Grčke, Bosne i Hercegovine, Bugarske i domaćina Srbije pristiglo je 340 plivača na bazen “Čair”, a svi su se nadmetali na 27. Međunarodnom plivačkom mitingu “Sveti Nikola”. Najbolji u Nišu bili su bronzani sa Evropskog prvenstva i Univerzijade Čaba Silađi i Jovana Bogdanović.

Među 35 klubova, koliko ih je nastupilo, najuspešnija sa juga Srbije bila je Dubočica, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koja se pozicionirala kao treća sa 8 medalja - 5 zlatnih i 3 srebrne. Takmičari domaćina Svetog Nikole okitili su se sa po 2 zlatna i srebrna odličja, uz 3 bronzana.

Zahvaljujemo se svim klubovima i plivačima koji su učestvovali, vidimo se i sledeće godine - poručuju u niškom klubu.

Na memorijalnoj trci "Aleksandar Jovanović", u kojoj se pliva 50 m prsnim stilom, najbolji su bili Đurđe Matić i Milica Opačić.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.