Misteriozni objekat: Šta je Google Earth snimio u blizini obale?

Izvor: B92, 30.Jul.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozni objekat: Šta je Google Earth snimio u blizini obale?

Čudan objekat na obali Grčke pronađen je na aplikaciji Google Earth i izgleda da niko nema pojma o tome šta je, prenosi Independent.

Kako se navodi ovaj okrugli objekat je kompletiran s manjima krugovima u svojoj unutrašnjosti i jasno se može videti ispod površine mora, odnosno samo nekoliko metara od obale Mičanione, Solun.

Ovaj snimak je podijeljen na Disclose.tv, a to je uradio jedna korisnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << aplikacije Google Earth, koji tvrdi da je objekat dugačak oko 70 metara.

Odmah nakon objavljivanja misterioznog snimka pojavili su se komentari korisnika interneta koji su pokušali da odgnetnu šta se krije duboko u vodi, a najviše njih smatra da je reč o objektu nekadašanjeg svetionika ili čak vulkanskom krateru.

"Zanimljiv je oblik koji izgleda simetrično. S obzirom da postoji luka na severu, možda je ona povezana sa ovom strukturom?", samo je jedno od pitanja koje su postavljali brojni ljudi na internetu.

S obzirom da je objekat veoma blizu obali i, sudeći po snimku, voda je plitka, mnogi smatraju da je izuzetno čudno što niko do sada nije video ili naišao na njega.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nepoznati objekat u blizini obale Grčke (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2018

Uz pomoć aplikacije Google Earth, na obali Grčke, pronađen je nepoznati objekat, i izgleda da niko nema pojma o tome šta je, prenosi Independent...Kako se navodi ovaj okrugli objekt je kompletiran s manjima krugovima u svojoj unutrašnjosti i jasno se može videti ispod površine mora, odnosno samo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.