Makedonsko-srpska pogranična policija uhapsila dva Albanca

Izvor: B92, 02.Jun.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonsko-srpska pogranična policija uhapsila dva Albanca

Makedonsko-srpska pogranična patrola uhapsila je kod Bitolja dva državljanina Albanije koji su nelegalno ušli iz Grčke, saopštila je policija Severne Makedonije

Kako piše u dnevnom biltenu, mešoviti patrolni tim sastavljen od policajaca graničnog prelaza "Medžitilija" i policije Srbije juče je u 11.45 u selu Živojno priveo dve osobe koje su nelegalno prešle granicu Grčke i Severne Makedonije.

"Nakon provere identiteta konstatovano je da se radi L. H. (21) i I. B. (24), obojica iz Republike Albanije", navelo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Makedonsko-srpska pogranična policijska patrola uhapsila dva Albanca

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jun.2019

Mešovita makedonsko-srpska pogranična patrola uhapsila je kod Bitolja dva državljanina Albanije koji su nelegalno ušli iz Grčke, objavila je danas policija Severne Makedonije...Kako piše u dnevnom biltenu, mešoviti patrolni tim sastavljen od policajaca graničnog prelaza "Medžitilija" i policije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.