Izvor: Beta, 23.Sep.2018, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonska policija uhvatila 120 migranta u blizini granice sa Grčkom

Policija Makedonije saopštila je je danas da je u blizini granice s Grčkom u dva slučaja sprečila krijumčarenje ukupno 120 migranata.Pripadnici pogranične policije su jutros kod sela Smokvica u kamionu otkrili 83 migranta, od kojih 11 maloletnika.Svi migranti, poreklom iz Pakistana, Avganistana, Iraka i Indije, nadjeni u kamionu s djevdjelijskim tablicama, smeštenu su u prihvatni centar u Djevdjeliji, a vozač je zadržan.Makedonska policija je juče popodne kod brane "Paljurci", nekoliko kilometara od grčke granice, otkrila 37 migranata koji su išli ka unutrašnjosti Makedonije.Vodič je pobegao, a migranti su privedeni u policijsku stanicu na graničnom prelazu "Bogorodica".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Makedonska policija uhvatila 120 migranta u blizini granice sa Grčkom

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Sep.2018

Policija Makedonije saopštila je je danas da je u blizini granice s Grčkom u dva slučaja sprečila krijumčarenje ukupno 120 migranata...Pripadnici pogranične policije su jutros kod sela Smokvica u kamionu otkrili 83 migranta, od kojih 11 maloletnika...Svi migranti, poreklom iz Pakistana, Avganistana,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.