LUKSUZNO: Sandra Obradović letuje u Grčkoj za 7.500 evra

Izvor: Poznati.info, 31.Jul.2013, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKSUZNO: Sandra Obradović letuje u Grčkoj za 7.500 evra

Ona je odsela u hotelu u kojem su cene toliko visoke da se prosečnom Srbinu od njih zavrti u glavi

Sandra Obradović je na letovanju iz snova.

Bivša misica odmor provodi na ostrvu Mikonos, koji mnogi nazivaju grčkom Ibicom. Ona je izabrala najskuplji smeštaj, a cene za desetodnevni aranžman u hotelu u kojem je odsela kreću se i do 7.500 evra! 

Reč je o hotelu „Mikonijan mare - art rizort end spa“, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << kojem su sve sobe luksuzno opremljene, a one najskuplje imaju i izlaz na zaseban bazen. Dakle, ako poželite da se bućnete a da imate sopstveni mir i pritom boravite u sobi koji ste platili 750 evra za noć, to možete učiniti direktno iz kreveta. Sandra je, kao i svi ostali gosti ovog kompleksa, dobila dvadesetominutnu masažu čim je kročila u hotel. Ona i doručkuje u svojoj sobi.

Jedino što nije poznato je to s kim je Obradovićeva otišla na more, jer osim fotografija hotela i hrane na Fejsbuk nije postavila nijednu na osnovu koje bismo mogli da zaključimo ko joj pravi društvo. A ne možemo i da se ne zapitamo odakle joj 7.500 evra kad nigde ne radi. Bar ne koliko mi znamo.

(Z. M.)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Sandra Obradović ne štedi za uživanje: Izdvojila 7.500 evra za odmor u Grčkoj!

Izvor: Svet plus, 31.Jul.2013

Sandra Obradović odmor provodi na ostrvu Mikonos gde je izabrala najskuplji smeštaj, a cene za deset dana u hotelu u kojem je odsela kreću se i do 7.500 evra!

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.