LETO U SEPTEMBRU S KON TIKIJEM U GRČKOJ U Paketu za dvoje sve je lepše, pa čak i cena

Izvor: Blic, 29.Avg.2017, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETO U SEPTEMBRU S KON TIKIJEM U GRČKOJ U "Paketu za dvoje" sve je lepše, pa čak i cena

Postoji letovanje u predsezoni, ono u sezoni  i - letovanje u septembru. Ovo poslednje je sve više "in" pogotovo na destinacijama gde leto ima duži rok trajanja. Obale Mediterana i ostrva Sredozemlja, i u devetom mesecu godine obasjane suncem, izuzetno su tražene turističke desetinacije. Tad put nezaboravnog doživljaja s čarolijom sunca koje turiste miluje na polupustim plažama bez uobičajene vreve, kreću pre svih hedonisti ali i oni koji ne žude za prekomernim letnjim vrućinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i gužavama na svakom koraku. U ovom periodu godine  turističke agencije, među njima i Kon Tiki, daruju svojim klijentima kroz akcije i niz povoljnosti počev od znatno nižih cena do benifita poput gratis karata na čarter letovima ili besplatnih, a vrlo atraktivnih izleta.

Glifada je ovog leta bila prepuna srpskih turista. Čini se da će Atinska rivijera istu sudbinu imati i u septembru pogotovo što Kon Tiki na svojim čarter letovima u septembru, kroz akciju Paket za dvoje, nudi više nego povoljne cene, besplatnu avio-kartu ze jedno dete kao i besplatan obilazak drevne Argolide. Koliko je to ušteda najbolje je da se uverite na konkretnim primerima.

U hotelu Blue sea 4* aranžman na bazi noćenja s doručkom koštao je u sezonu 425 evra po osobi.  Nova cena je 499 evra ali za dvoje. Jednako atraktivan je i hotel London 3*. Stara cena polupansiona po osobi iznosila je 519 evra a nova u  Paketu za dvoje je 599 evra.

Polupansion u hotelu Best western fenix 4* takođe na Glifadi koštao je  po osobi 535 evra a cena paketa za dvoje je 649 evra. I Congo palace 4* hotel daruje moćan popust  u septembru - cena polupansiona u špicu sezone po osobi bila je 555 evra dok je nova  699 evra ali za dvoje.

Kon Tiki u septembru ima čarter letove i do božanstvenih grčkih ostrva.  Za čarter let do ostrva Skijatos 30. avgusta, agencija Kon Tiki daruje putnicima septembarske cene odnosno sve povoljnosti iz Paketa za dvoje. Predlog je da uživate u čaroliji koju daruje jedan od najatraktivnijih hotela ostrva. Reč je o hotelu Skiathos Palace 4* koji je okružen borovom šumom i nalazi se na uzvišenju sa kojeg se pruža zadivljujući pogled na čuvenu plažu Kukunaries od koje je udaljen 250 metara. Usluga u hotelu Skiathos Palace je na bazi polupansiona. Cena paket aranžmana, (11 dana/10 noćenja), u sobi sa pogledom na planinu je usmesto dojučerašnjih 909 evra sada - 699 evra . Za sobu sa pogledom na more ušteda je 220 evra jer je usmesto cene od 1.089 evra  na snazi ona od 869 evra po osobi. Dodatni benifit za čarter let 30. avgusta je bespalatan smeštaj kao i avio-karta za prvo dete do 12 godina.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.