Ko investira u Grčku, dobija državljanstvo!?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko investira u Grčku, dobija državljanstvo!?

U pokušaju da privuče strane investicije u Grčku, grčka Vlada planira da sledi druge evropske zemlje uvođenjem novih podsticaja za investitore, uključujući i ponudu državljanstva onima koji kupuju nekretnine u vrednosti od najmanje dva miliona evra, prenosi grčki list Katimerini.

Plan predviđa da potencijalni investitori koji ispunjavaju uslove za grčko državljanstvo moraju dobiti stalno boravište >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i da imaju kuću u vrednosti od najmanje 500.000 evra i plaćanju najmanje 50.000 evra godišnje troškove održavanja.

Ovaj plan se pojavio kada mnogi investitori van Evropske unije traže nova odredišta za kupovinu nekretnina zbog Bregzita. Pored toga, grčka vlada takođe ispituje mogućnost da ponudi podsticaje fizičkim i pravnim licima da izaberu Grčku kao mesto gde će se oporezivati njihovi prihodi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Cena "sitnica", prava sitnica: Grčko državljanstvo za samo DVA MILIONA EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019

U pokušaju da privuče strane investicije u Grčku, grčka vlada planira da sledi druge evropske zemlje uvođenjem novih podsticaja za investitore....Oni uključuju i ponudu državljanstva onima koji kupe nekretnine u vrednosti od najmanje dva miliona evra, prenosi grčki list Katimerini...Plan predviđa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.