Izvor: RTS, 11.Jul.2020, 16:25

"Kil Bil" ne zna za kraj - Olimpijakos i Spanulis produžili saradnju

Legendarni košarkaš Olimpijakosa Vasilis Spanulis produžio je ugovor sa grčkom ekipom.
Olimpijakos i Spanulis produžili su ugovor na još godinu dana, a saradnja je ozvaničena istog dana kada je "Bili" došao u grčki klub.

Iskusni plejmejker ima 37 godina, a u grčke crveno-bele došao je 11. jula 2010, nakon čega je ispisao istoriju kluba.
Spanulis je sa Olimpijakosom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u dva navrata osvojio trofej Evrolige. Bio najkorisniji igrač, najbolji strelac i u tri navrata član najbolje petorke elitnog takmičenja.
Grčki košarkaš je rekorder Evrolige u ukupnom broju poena i asistencija, a izabran je i u tim decenije najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi.
Karijeru je započeo u Larisasu, potom igrao za Marusi, Panatinaikos u dva navrata, Hjuston i Olimpijakos.
Sa selekcijom Grčke ima zlatnu i bronzanu medalju na Evrobasketu 2005. i 2009 godine, kao i srebro na Svetskom prvenstvu 2006.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kil Bili" ne odustaje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020

Deset godina kasnije pao je još jedan paraf...Stigao je Vasilis Spanulis u redove Olimpijakosa 2010. godine, napravio je tada veliku izdaju, kako je u tim iz Pireja stigao iz redova najvećeg rivala Panatinaikosa...Ipak, dobio je ugovor koji nije mogao da odbije, potpisao je na kraju sa "crveno-belima"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.