Kako je Itudis skupio 15 armejaca kao u filmu Dvanaest žigosanih (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2018, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Itudis skupio 15 "armejaca" kao u filmu "Dvanaest žigosanih" (VIDEO)

U promotivnom spotu za ovu sezonu grčki trener, koji je u šesnaestostrukom uzastopnom ruskom prvaku CSKA od 2014, izlazi iz zatvora i počinje stvaranje tima za povratak na evropski tron.

Spot, iako je reč o popularnim moskovskim "armejcima", nema ratnu tematiku, ali je očigledno rađen po ugledu na "Dvanaest žigosanih", američki ratni film iz 1967. Kao što u filmu major koga igra Li Marvin okuplja raspojasane >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << robijaše za specijalnu akciju u gnezdu nemačke strategije, tako Dimitris Itudis (48) ide od jednog do drugog igrača, koji se bave raznim poslovima mimo košarke, da ih stavi u svoj pogon. Na kraju podnosi izveštaj alfi i omegi kluba predsedniku Andreju Vatutinu.

CSKA, koji je dugo bez konkurencije u domaćem prvenstvu i regionalnoj VTB ligi, poslednju od sedam titula evropskog prvaka osvojio je pre dve godine s Itudisom, kada je u timu bio i Miloš Teodosić. U sledeće dve sezone su izgubili u polufinalu na fajnal foru. I u ovu su krenuli u Evroligi s najvećim pretenzijama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.