Seničić: JUTA traži besplatan PCR test za decu do 12 godina

Izvor: Beta, 16.Jun.2021, 09:03

Seničić: JUTA traži besplatan PCR test za decu do 12 godina

Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija (JUTA) Aleksandar Seničić rekao je da je JUTA tražila od države da obezbedi besplatan PCR test na virus korona za decu do 12 godina koja putuju u inostranstvo.Seničić je za današnji Blic rekao i da za decu do 12 godina nema dostupnih vakcina, te izrazio nadu da će država "imati sluha", za korigovanje cene testiranja, ali i za besplatno testiranje dece do odredjenog uzrasta.Seničić je dodao da će se više informacija znati oko 1. jula.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seničić: JUTA traži besplatan PCR test za decu do 12 godina

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2021

Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija (JUTA) Aleksandar Seničić rekao je da je JUTA tražila od države da obezbedi besplatan PCR test na virus korona za decu do 12 godina koja putuju u inostranstvo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.