KORAK NAZAD U KARIJERI? Ljubimac delija ima ponudu kluba iz Slovenije

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 17:56

KORAK NAZAD U KARIJERI? Ljubimac "delija" ima ponudu kluba iz Slovenije

Grčki mediji najavljuju potencijalni transfer.

Vujadin Savić bi karijeru mogao da nastavi u Sloveniji. Kako pišu grčki mediji nekadašnji kapiten Crvene zvezde ima ponudu jednog tamošnjeg kluba, a i u APOEL-u su zainteresovani da se rastanu sa srpskim defanzivcem, koji ima ugovor do juna 2022. godine.

Zahvaljujući porazu od Šefilda i remiju s Arsenalom, Mančester Junajted više nije na prvom mestu Premijer lige, i zato je večerašnji (21.15) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč sa Sautemptonom vrlo važan za Đavole. Kvota na keca je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

Visoki štoper je na Kipru od jula 2019. godine, kada je stigao kao slobodan igrač. U prvoj sezoni je bio standardan, zabeleživši 25 nastupa, ali ga u drugoj nije bilo u timu. Proletos je odbio drastično smanjenje plate, posle čega je ostao van konkurencije.

Savić je ponikao u Crvenoj zvezdi, za koju je debitovao 2007. godine, a potom se vratio deset godina kasnije i učestvovao u uspesima ekipe pod vođstvom Vladana Milojevića. Između dva boravka u crveno-belom dresu ljubimac "delija" bio je član Bordoa, Dinamo Drezdena, Arminije, Votforda i moldavskog Šerifa.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.