Izvor: Blic, 22.Nov.2019, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIŠA, TORNADO I BUJICA KOJA NOSI SVE PRED SOBOM Snažno nevreme uništilo turistička mesta na Halkidikiju i Tasosu (VIDEO)

Snažno nevreme pogodilo je danas sever Grčke, a najgore su prošli Tasos, Halkidiki i Kavala, popularne destinacije među srpskim turistima. U pojedinim mestima proglašeno je vanredno stanje, dok je grom udario u kuću u Limnosu i napravio rupu u krovu, prenosi Limnosfm.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snažno nevreme na Halkidikiju i Tasosu 

Izvor: RTS, 23.Nov.2019, 00:49

Snažno nevreme pogodilo je sever Grčke, a najgore su prošli Tasos, Halkidiki i Kavala. U pojedinim mestima proglašeno je vanredno stanje. . Veoma jaka kiša u poslednjih nekoliko sati na Halkidikiju prouzrokovala je probleme,...

Nastavak na RTS...

Vanredno stanje u omiljenom srpskom letovalištu: Voda nosi sve pred sobom, stigla i vojska (VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Nov.2019

Snažno nevreme juče je pogodilo sever Grčke, a najgore su prošli Tasos, Halkidiki i Kavala, popularne destinacije među srpskim turistima. U pojedinim mestima proglašeno je vanredno stanje, a prema pisanju grčkih medija, oštećen je veliki broj puteva širom zemlje, a na Tasosu se trenutno nalazi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.