KAKO VAM SE DOPADAJU? Fudbaleri Italije u potpuno drugačijim dresovima (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO VAM SE DOPADAJU? Fudbaleri Italije u potpuno drugačijim dresovima (FOTO)

Fudbaleri Italije u subotu od 20:45 dočekuju Grčku u kvalfiikacijama za Evropsko prvenstvo. Utakmica se igra u Rimu, a “azure” ćemo da vidimo u potpuno drugačijim dresovima.
Od 19 igraju Lamija – Panetolikos, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.20.
Naime, Italijani su ovog ponedeljka promovisali treću garnituru dresova koja je zelene boje. Ovo je tek drugi put da nose >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ovakve dresove.
Već decenijama su italijanski sportisti poznati po plavim i belim dresovima. Videćemo hoće li im oni doneti plasman na Evropsko prvenstvo. Italijani su prvi u grupiu J  sa svih šest pobeda.
Prve reakcije navijača na društvenim mrežama su uglavnom bile pozitivne. Kako vam se dopadaju dresovi?
Italy just dropped their new third kit: 🔥 or 🗑️?
They’re calling this the “Renaissance jersey” for the green color which is to signify young players coming through the ranks & being the next generation
Second time Italy will ever wear a green kit & they’ll debut em vs Greece pic.twitter.com/k41K7cUj0j
— Italian Football TV (@IFTVofficial) October 7, 2019



The post KAKO VAM SE DOPADAJU? Fudbaleri Italije u potpuno drugačijim dresovima (FOTO) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

"Azuri" u zelenim dresovima protiv Grčke FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 07.Okt.2019

Fudbaleri Italije, popularni "Azuri", u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine protiv Grčke nosiće zelene dresove...Opremu u ovoj boji igrači italijanske reprezentacije poslednji put su nosili 1954, u pobedi nad Argentinom od 2:0 na rimskom Olimpiku...Od tada, zeleni dresovi su se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.