Italijanska Ortiđa prvi evropski protivnik Naisa

Izvor: JužneVesti.com, 20.Sep.2018, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanska Ortiđa prvi evropski protivnik Naisa

U prvom kolu kvalifikacione grupe za Kup Evrope u Atini vaterpolisti niškog Naisa igraće protiv Ortiđe iz Italije, a taj meč je na programu 28. septembra. Dan kasnije Nišlije igraju sa grčkom Idrom, a 30. septembra ih čeka duel sa Primorcem iz Crne Gore.

Kvalifikaciona grupa D biće igrana u Atini, a prvi meč u Evropi niški vaterpolisti će igrati 28. septembra od 18 sati protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << italijanske Ortiđe.

Dan kasnije niški tim igra sa grčkom Idrom od 20 sati, a u nedelju, 30. septembra od 10 sati protiv crnogorskog Primorca.

Plasman u drugi krug kvalifikacija izboriće po dve najbolje ekipe iz svake grupe, nakon čega će biti formirane dve nove grupe.

Po dva najbolja tima iz novooformljenih grupa boriće se za plasman u četvrtfinale, protivnici će im biti poraženi iz trećeg kruga kvalifikacija za Ligu šampiona.

Niški vaterpolisti se trenutno spremaju za novu sezonu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.