Haos na Skijatosu: Otkazan let za Beograd! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Sep.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos na Skijatosu: Otkazan let za Beograd! (VIDEO)

Čarter-let Er Srbije JU 5531 koji je trebalo danas da poleti sa Skijatosa ka Beogradu u 12.15, po grčkom lokalnom vremenu, otkazan je zbog loših vremenskih uslova na aerodromu, saopštila je "Er Srbija".

"Imajući u vidu da nadležne službe najavljuju da će meteorološki uslovi biti ispod minimuma bezbednih za letenje do sutra ujutru, let za Beograd odlaže se za ponedeljak 1. oktobar. Predstavnici agencije Mediteraneo, koja je zakupila avion Er Srbije za let >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << do Skijatosa, obavestili su svoje putnike o odlaganju i angažovani su na njihovom zbrinjavanju i smeštanju u hotele", navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da stručne službe Er Srbije prate meteorološku situaciju i u kontaktu su sa službama na aerodromu na Skijatosu, sa kojeg danas neće biti sletanja, kao ni poletanja nijednog aviona zbog lošeg vremena.

Pogledajte snimke nevremena:



Izvor: Youtube/Siko Studios Production



Izvor: Youtube/Nikos Kantarakias

Pogledajte i fotografije nevremena u Grčkoj:

"Er Srbija žali zbog neprijatnosti i preduzima sve neophodne korake kako bi putnici, čim se stvore uslovi za to, bili prevezeni do Beograda. Er Srbija čini sve da svede potencijalne neprijatnosti po naše goste na najmanju moguću meru", ističe se u saopšenju.

Za više informacija, gosti se mole da pozovu Kontakt centar Air Serbia na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete vebsajt airserbia.com ili stranice kompanije na društvenim mrežama.

U Grčkoj je u toku jako nevreme -  i to ne obično! Retki mediteranski uragan (Medigan) "Zorba" u Grčkoj doneo je snažne vetrove i teške padavine, a najteže su pogođeni pojedini delovi ostrva Evija, gde je nastalo troje ljudi, kao i južno poluostrvo Peloponez.

Uragan "Zorba" sručio se na Grčku, ima nestalih (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazani svi letovi sa Skijatosa, troje nestalo na Eviji

Izvor: B92, 30.Sep.2018

Današnji čarter-let Er Srbije JU 5531 koji je trebalo da poleti sa Skijatosa ka Beogradu u 12.15, po grčkom lokalnom vremenu, otkazan je...Let je otkazan zbog loših vremenskih uslova, saopštila je Er Srbija..."Imajući u vidu da nadležne službe najavljuju da će meteorološki uslovi biti ispod...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.