HRVATI SE PONADALI... Medžik Džonson sleteo u Dubrovnik, pa odmah jahtom nastavio za Grčku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 13:04

HRVATI SE PONADALI... Medžik Džonson sleteo u Dubrovnik, pa odmah jahtom nastavio za Grčku! (FOTO)

Nije se zadržavao.

Naon što se nedavno saznalo da je Medžik Džonson sleteo u Dubrovnik, legendarni košarkaš na Instagramu je otkrio da se ipak nije zadržao u Hrvatskoj.

Medžik Džonson je iz Dubrovnika jahtom ipak krenuo prema Grčkoj.

"Moj prvi dan u Grčkoj", napisao je uz fotografiju s jahte. "Dobro došao, legendo", "Uživaj", "Nadam se da će ti biti lepo u mojoj zemlji", zatrpali su mu Grci objavu komentarima.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Earvin "Magic" Johnson (@magicjohnson)

Objavio je i snimak na kojem trenira na jahti.

Podsećamo, Medžik je u Dubrovnik sleteo privatnim avionom, koji krasi grb L. A. Lejkersa i ima registraciju MJ32.

Prošlog leta legendarni je košarkaš krstario Jadranom na luksuznoj jahti "Aquila" i obišao je mnoga hrvatska ostrva. Ipak, Dubrovnik mu se najviše svideo. Tada je, nakon što je prošetao Stradunom sa porodicom i prijateljima, rekao: "Ovde je predivno, verujem da ću opet doći!"

Hrvati su se ponadali da je košarkaš ove godine odlučio da ispuni svoje obećanje, ali čini se da je on za početak letovanja ipak odabrao Grčku.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.