Grk preminuo na Egzitu, sumnja se na narkotike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2019, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grk preminuo na Egzitu, sumnja se na narkotike

Državljanin Grčke preminuo je nakon što mu je sinoć pozlilo na festivalu Egzit u Novom Sadu, preneli su beogradski mediji pozivajući se na saopštenje organizatora festivala.

Kako se navodi, obezbeđenje festivala primetilo je da je jednom od posetilaca pozlilo na Gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave, nakon čega mu je pružena hitna medicinska pomoć.

Organizatori su naveli da se sumnja da je smrt >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nastala kao posledica korišćenja narkotika.

"Drugi posetioci, takođe državljani Grčke koji su se zatekli na licu mesta, u izjavama datim Policijskoj upravi Novog Sada naveli su da je preminuli konzumirao veću količinu narkotika tokom dana, kao i da je bolovao od hronične bolesti", navode u saopštenju organizatori.

Istovremeno, oni su uputili saučešće porodici preminulog i naveli da se Egzit festival zalaže protiv upotrebe narkotika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA NA EGZITU: Preminuo Grk, sumnja se na narkotike

Izvor: Večernje novosti, 06.Jul.2019

Državljanin Grčke preminuo je nakon što mu je sinoć pozlilo na festivalu Egzit u Novom Sadu, preneli su beogradski mediji pozivajući se na saopštenje organizatora festivala Državljanin Grčke preminuo je nakon što mu je sinoć pozlilo na festivalu Egzit u Novom Sadu, preneli...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.