Grčka ostrva gore zbog Totijeve žene: Perverzni paparaco je imao odličan pogled, samo je čekao da namesti ovu pozu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka ostrva gore zbog Totijeve žene: Perverzni paparaco je imao odličan pogled, samo je čekao da namesti ovu pozu (FOTO)

Frančesko Toti se protekle sezone posle 25 godina oprostio od Rome i fudbala u spektaklu na Olimpiku koji će se dugo prepričavati. Sada, Princ Rima uživa u velikom stilu u zasluženoj penziji.

On je otišao na odmor sa svojom atraktivnom suprugom Ilari Blazi i svojom decom, a za letovanje su odabrali grčko ostrvo Mikonos, na kome najčešće letuju najveće sportske zvezde, kao i zvezde svetskog džetseta.

Malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je reći da je Totijeva supruga mamila pažnju paparaca, koji su samo čekali da se namesti u što provokativniju pozu i da počnu da škljocaju svojim aparatima.

Fotografisali su je iz svih uglova, a i ona im je dodatno dala materijala jer je bila u crnom seksi kupaćem, koji joj je isticao grudi i guzu.

Foto: Profimedia/Look Press Agency

Foto: Profimedia/Xposurephotos

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.