Grci ulovili Borisa Džonsona, pa se iznenadili reakcijom: Sve je snimljeno VIDEO

Izvor: B92, 14.Avg.2022, 18:15

Grci ulovili Borisa Džonsona, pa se iznenadili reakcijom: Sve je snimljeno VIDEO

Britanski premijer Boris Džonson je trenutno na odmoru u Grčkoj, gde su ga lokalci snimili kako kupuje namirnice u blizini Atine.

Džonson je bio u supermarketu sa suprugom Keri Simonds, a sa njima dvoma su rafove razgledali i pripadnici obezbeđenja. Političar je uz osmeh pozdravio osobu koja ga je snimala, te se videlo da mu odmor baš prija. Prodavnica u kojoj je bio nalazi se u atinskom predgrađu Nea Makri, što je nedaleko od kuće njegovog oca Stenlija. Boris Džonson >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je inače poštovalac grčke kulture i govori starogrčki, a ovo nije prvi put da je britanski političar primećen na odmoru u Grčkoj. Pre nego što je postao premijer, fotografisan je na plaži na grčkom ostrvu Trikeri 2016. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.