Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2021, 14:09

Grci pišu: Zvezda nudi AEK-u Gobeljića za Krstičića

Tvrde i da ga Vladan Milojević odlično poznaje

Traje igra živaca između Nenada Krstičića i rukovodstva AEK-a. Potencijalni reprezenativac Srbije odlučan je u nameri da napusti Atinu, bez obzira što je na kormilo žuto-crnih stigao njegov stari znanac iz Crvene zvezde Vladan Milojević. Veruje Krstičić da će dobiti papire i kao slobodan igrač vratiti se na Marakanu, ali pregovori sa klubom, sa kojim ima ugovor na još godinu dana, ne idu lako. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Grčka štampa se danima bavi statusom iskusnog veziste, a danas je objavila novu informaciju. Portal sportdog piše da Crvena zvezda žarko želi Nenada Krstičića, i da je AEK-u ponudila novu opciju. Tačnije, Beograđani veruju da bi mogli da izdejstvuju razmenu igrača. Odnosno da se Nenad Krstičić preseli u Beograd kao slobodan igrač, a da put Atine krene Marko Gobeljić.

Kolege iz Grčke kao ključnu sponu u realizaciji ovog posla vide Vladana Milojevića. Srpskom stručnjaku na klupi AEK-a je hitno potrebno pojačanje na poziciji desnog beka, mestu koji je najčešće u karijeri pokrivao Marko Gobeljić. Tokom Milojevićevog mandata u Crvenoj zvezdi rođeni Kraljevčanin je pružao najbolje partije u karijeri. Imao je zapažene role i u Evropi, da bi kod Dejana Stankovića izgubio mesto startera.

Ipak, ove sezone je skupio čak 40 utakmica i upisao četiri asisstencije. Bio je tragičar revanša protiv Milana, a i sezonu je završio na neslavan način. Gobeljić je bio vinovnik nemilih scena posle penal serije u finalu Kupa, kada je spustio šorts i gestikulirao ka kapitenu Partizana Vladimiru Stojkoviću.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.