Grci o sudijama, šta je od Zvezde napravilo Barselonu?

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grci o sudijama, šta je od Zvezde napravilo Barselonu?

Mnogo povika na trenera Martinsa, štopere, ali i odluku sudije posle poraza na "Marakani".

Grčki mediji su osuli paljbu po treneru Martinsu, njegovim rešenjima, ono što se osećalo sinoć u grčkom taboru, prenelo se u izveštaje. Portugalca napadaju za nelogične izmene, ali i pad ekipe u drugom poluvremenu.

Listovi pišu da isključenje Benzije ne može da bude opravdanje, da je odbrana bila očajna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posebno Merija i da je poraz u sjajnoj atmosferi veoma gorak.

"Nismo zaslužili poraz, igrali smo dobrih sat vremena, primili smo nesrećne golove, teško je sa igračem manje", tvrdi nervozni kapiten Torosidis.

"Sport 24" u redakcijskom komentaru kaže da se trijumf pretvorio u grčku tragediju, da je Martins mnogo grešio u izboru tima, da nikome nije jasno zbog čega su neki igrači poput Giljermea ostali van tima.

"Ove godine Olimpijakos ima dobre igrače, pojačali su se, ali grčki šampionat nije merilo. Martins možda nije želeo ove igrače, ali mora da ih koristi, to je bio uslov da bude na klupi", tvrdi komentator.

"Olimpijakos je u drugom poluvremenu dozvolio Zvezdi da izgleda kao Barselona, na momente", dodaje se u tekstu.

Mediji smatraju da je meč bio sport, da je to odgovaralo Olimpijakosu, ali se se sve promenilo u drugom poluvremenu. U nekim izveštajima navodi se da je isključenje nezasluženo i prestrogo.

Uz Meriju i Semedo je na udaru, kažu da su njih dvojica skrojili poraz i da su te slabosti u štoperskoj liniji bile primetne i u dosadašnjem toku sezone.

"Nova" piše o neverovatnoj atmosferu prijateljstva kojim su Grci dočekani u Beogradu, neki portali žale za šansom kod 1:1, posle koje je Olimpijakos mogao da stigne do bodova.

Kritički pišu o suđenju, većina veruje da bi Olimpijakos doneo bodove da nije bilo crvenog kartona, a situaciju ocenjuju kao komplikovanu, jer sada će Olimpijakosu biti najteže, sledeća dva meča su protiv strašnog Bajerna.

Ali, ne odustaju, "krivac" Semedo kaže da je siguran da će stići do drugog mesta u grupi, sa bodom iz dva meča, i ako ne uzmu nešto od Bajerna, to je nemoguća misija...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.