Granični prelaz Bogorodica ponovo otvoren za saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2021, 19:02

Granični prelaz Bogorodica ponovo otvoren za saobraćaj

Granični prelaz Bogorodica u Severnoj Makedoniji otvoren je večeras pošto je tokom poslepodneva bio zatvoren zbog požara u neposrednoj blizini, potvrdilo je ministarstvo unutrašnjih poslova za agenciju MIA.

Požar koji je zbio u graničnom pojasu između mesta Milci i graničnog prelaza Bogorodica u Severnoj Makedoniji je lokalizovan i stavljen pod kontrolu.

Požar su gasili sa zemlje vatrogasci iz Đevđelije uz pomoć vojnih helikoptera. Zbog vatre bilo je isključeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << električno snabdevanje graničnog prelaza Bogorodica koji je privremeno bio zatvoren za saobraćaj radi bezbednosti putnika.

Vatra se približila objektima na graničnoj karauli ARM, kazinu "Flamingo" i obližnjoj benzinskoj stanici što je bio i najkritičniji momenat današnjeg požara u pograničnom pojasu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požari u Severnoj Makedoniji i Grčkoj – zatvoren prelaz Evzoni, kritično u predgrađu Atine

Izvor: RTS, 03.Avg.2021

Na granici između Severne Makedonije i Grčke, posle podne su zbog požara zatvoreni granični prelazi sa obe strane – Bogorodica i Evzoni. Šumski požari gore širom Severne Makedonije, a gori i u predgrađima Atine gde je određeni broj građana zarobljen između dva požara. Četiri helikoptera...

Nastavak na RTS...

Granični prelaz Bogorodica ponovo otvoren za saobraćaj, vatrogasci lokalizovali požar

Izvor: RTS, 03.Avg.2021

Granični prelaz Bogorodica u Severnoj Makedoniji otvoren je večeras pošto je tokom poslepodneva bio zatvoren zbog požara u neposrednoj blizini, potvrdilo je ministarstvo unutrašnjih poslova za agenciju MIA. Vatrogasci su uz pomoć vojnih helikoptera uspeli da lokalizuju požar. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.