GRČKA ZVER VIDELA SRPSKOG SNAJPERISTU: Bogdan sipao kao od šale, 6 trojki i 28 poena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 07:36

GRČKA ZVER VIDELA SRPSKOG SNAJPERISTU: Bogdan sipao kao od šale, 6 trojki i 28 poena (VIDEO)

Ni to nije bilo dovoljno Atlanti da savlada Milvoki.

Bogdan Bogdanović je definitivno namestio nišan. Bek Atlante je postigao 28 poena uz sedam asistencija i šest skokova u porazu Atlante od Milvokija rezultatom 120:109.

Reprezentativac Srbije je bio prvi strelac meča u Džordžiji. Ubacio je šest trojki iz 12 pokušaja, još četiri dvojke iz osam šuteva. Proveo je na terenu punih 38 minuta, ali njegova partija nije bila dovoljno Hoksima da slome favorizovani Milvoki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je na poluvremenu stekao dovcifrenu prednost.

Janis Adetokumbo se vratio u tim Baksa posle pauze od šest utakmica i zabeležio je 15 poena i pet skokova. Džru Holidej je sakupio 23 poena i sedam asistencija, dok je Bruk Lopez imao dabl-dabl učinak - 19 poena i 12 skokova.

Boston je savladao kao gost LA Lejkerse u NBA klasiku rezultatom 121:113. Čovek odluke je bio Džajlen Braun sa 40 poena i devet skokova. Najefikasniji kod “jezeraša” je bio Talen Horton-Taker sa 19 poena, sedam asistencija i šest uhvaćenih lopti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.