GOTOVO: Milutinov potpisao za Olimpijakos!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO: Milutinov potpisao za Olimpijakos!

Centri za narednu sezonu - Nikola Milutinov,

Saga „Nikola Milutinov“ konačno je završena!

Samo nekoliko sati pošto je obelodanjeno da je srpski reprezentativni centar podneo zahtev za raskid saradnje sa Partizanom i tako postao slobodan igrač iz Grčke je stigla potvrda koju je košarkaška javnost čekala - Nikola Milutinov je novi košarkaš Olimpijakosa!

Mladi srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << centar potpisao je trogodišnji ugovor sa šampionom Grčke, dok će Partizan ostati bez obeštećenja, uprkos tome što je tim iz Pireja nedavno nudio 300.000 evra timu iz Humske. Centarsku liniju Olimpijakosa za narednu sezonu činiće triling - Otelo Hanter, Patrik Jang i sada već bivši igrač Partizana.

Malo ko je mogao da se nada ovakvom ishodu, ali sada je zvanično - Nikola Milutinov u crveno-belom...

(FOTO: Via Twitter)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.