(FOTO i VIDEO) BAHANALIJE: Čeda Jovanović troši bogatstvo na Mikonosu!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2014, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO i VIDEO) BAHANALIJE: Čeda Jovanović troši bogatstvo na Mikonosu!

Čedomir Jovanović već dve nedelje sa svojom brojnom porodicom, dadiljama i obezbeđenjem letuje na jednoj od najekskluzivnijih destinacija u Grčkoj; Sudeći prema fotografijama, ovakav odmor na visokoj nozi mogao bi da košta i nekoliko stotina hiljada evra, što je na desetine miliona u dinarskoj protivvrednosti

BEOGRAD - Čedomir Jovanović, čelnik LDP, već dve nedelje sa svojom suprugom Jelenom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << četvoro dece i dadiljama letuje na luksuznom grčkom ostrvu Mikonosu. Sudeći prema fotografijama koje ekskluzivno objavljujemo, ovakav odmor na visokoj nozi mogao bi lidera liberala da košta i nekoliko stotina hiljada evra.

To što Jovanovićeva stranka više nije u parlamentu po svoj prilici ne utiče mnogo na njegovo materijalno stanje, pa po količini luksuza može slobodno da se takmiči sa svetskim džet-setom. Kako saznajemo, Jovanovići su se s decom, osobljem i obezbeđenjem do grčkog ostrva prevezli privatnim avionom, čije iznajmljivanje za tu destinaciju košta oko 5.000 evra.

Da ugođaj bude kompletan, prebacili su u letovalište i svoja dva džipa, za šta bi trebalo da izdvoje još nekoliko hiljada evra. Kako se naša ekipa uverila na licu mesta, Jovanović je dobar deo odmora provodio po klubovima, gde izlazak samo za jednu noć može da košta i po 30.000 evra. U jednom od klubova koje je rado posećivao u karti pića stoji da votka košta 15.000 evra, šampanjac neverovatnih 120.000 evra, dok cena jednog ručka košta i do 500 evra.

„Turbo čajna“

KUPAĆE GAĆE OD 50 EVRA

Čeda nosi kupaće gaće poznatog hrvatskog brenda „Turbo“. Interesantno je da Čeda sedam dana nije skidao ove gaće, koje inače koštaju 50 evra. On se nijednom nije okupao u moru, već se samo tuširao na plaži, a zatim se sunčao i potapao noge u plićaku.

Registracija po inicijalima supruge

DOŠLI AVIONOM, DŽIPOVE IM DOVEZLI IZ BEOGRADA

Čeda je na ostrvo krenuo sa dva člana obezbeđenja i dva džipa. „Audi Q5“ sa inicijalima njegove supruge Jelene Jovanović vozio je isključivo političar, dok je iza njega išao „rendž rover“ sa inicijalima ML po imenu njegovog sina Mihajlo Lajf, kojim je upravljalo obezbeđenje.

Politički aktivan

PLJUJE PO VLADI IZ LEŽALJKE

Dok se izležavao po najlepšim plažama i pio skupa pića, Jovanović je našao vremena i za kritiku vlasti, pa je tokom svog raskošnog odmora preko Tvitera „pružao podršku“ gladnom narodu.

Kralj luksuza

NE ŽALI DA PLATI ZA AVANTURE I OPUŠTANJE

Kako je Kurir pisao, lider LDP često putuje na skupe destinacije. Tako je pre dve godine išao u Južnu Ameriku, gde je osvojio najviši vrh Akonkagvu. Prošle godine bio je i u Pakistanu, gde se peo na vrh Karakorum. Sa suprugom i decom često odlazi u Budimpeštu, gde se opušta u čuvenom akva-parku „Ramada“ i uživa u masažama i džakuziju.

Služile ga „bronzane“ konobarice

LEŠKARE ZA 50 EVRA, JEDU ZA 500

Jovanović, poznat po svom hedonizmu, odabrao je čuveni kompleks „Namos“, koji se nalazi na popularnoj plaži Psaru, gde često letuju pripadnici svetskog džet-seta. Ležaljka za sunčanje košta 50 evra, a Čedu su opsluživale „bronzane“ konobarice. Inače, cene ručka u ovom hotelu nisu za svačiji džep. Restoran koji se nalazi u sklopu hotela jedan je od najskupljih, pa je za ručak potrebno izdvojiti najmanje 300 evra. Ako uzmemo u obzir to da je Čeda na odmor krenuo sa četvoro dece, dva člana obezbeđenja i sa dadiljom, koji su se takođe hranili gde i Jovanovići, onda ti ručkovi na dnevnom nivou mogu da koštaju i više od 500 evra.

Uživa u dnevnim diskotekama

OPUŠTA SE UZ VOTKU OD 15.000 EVRA

Jovanović je poznat kao veliki ljubitelj dobrog provoda, a s prijateljima je uživao na čuvenoj žurki koja se organizuje svake godine 25. jula na plaži Fotelja. Na te žurke dolaze svetski poznati di-džejevi sa kojima se Jovanović, ako je suditi po prisnom susretu, odlično poznaje. Pri dolasku Čeda je prvo ručao s društvom, a zatim su se premestili u centralni separe, koji je bio ostavljen samo za njega. Konobar im je odmah doneo votku „belvedere“, čija je cena po flaši minimum 15.000 evra, a od boce se političar celo veče nije odvajao. Žurku je napustio u ranim jutarnjim časovima, a celo veče su se točila skupocena pića i kokteli. Za jednu ovakvu žurku potrebno je izdvojiti minimum 30.000 evra.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.