Emina Jahović pokazala seksi tijelo u bikiniju (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2015, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović pokazala seksi tijelo u bikiniju (FOTO)

Emina Jahović otputovala je na odmor u Grčku, a slikom u kupaćem oduševila je sve fanove.

Poznata pjevačica Emina Jahović važi za jednu od najljepših pjevačica na ovim prostorima, često je porede i sa Penelope Kruz. Sa suprugom Mustafom ima dva sina, a Emina (33) izgleda bolje nego ikad.

Na svom Instagram profilu okačila je fotku sa godišnjeg odmora u Grčkoj, a njeno tijelo u bikiniju oduševilo je fanove, ali i one koji to nisu, jer pjevačici ne može da se ospori da izgleda sjajno.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Emina Jahović pokazala zanosnu figuru u bikiniju! FOTO

Izvor: Svet plus, 28.Jul.2015, 09:07

Emina Jahović, zajedno sa svojom porodicom otputovala je na zasluženi odmor, te trenutno uživaju na moru u Grčkoj...Atraktivna pevačica odlučila je da zajedno sa svojom porodicom otputuje na more u Grčku, kako bi se dobro odmorila i pripremila za nove obaveze koje je očekuju. Iako važi za jednu...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.