Izvor: Blic, Tanjug, 02.Sep.2009, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozije bombi u Atini i Solunu, jedna osoba povređena

U Grčkoj su se dogodile dve eksplozije bombi ručne izrade - u Atini i Solunu, u kojima je jedna osoba lakše povređena, a materijalna šteta je znatna.



U Atini se eksplozija dogodila ispred zgrade berze, koja je znatno oštećena. Pored toga, osam automobila je izgorelo, a jedna žena je lakše povređena, saopštila je grčka policija. U jednom od oštećenih automobila, policija je pronašla ostatke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << eksplozivne naprave.

Prema prethodnom izveštaju policije, zgrada nije bila toliko oštećena i nije bilo povređenih, a jedan grčki list dobio je pre eksplozije upozorenje da je postavljena bomba.

Istovremeno, u Solunu je bomba, takođe ručne izrade, eksplodirala ispred jedne vladine zgrade.

Levičarske i anarhističke gerilske grupe preuzele su odgovornost za seriju napada u Grčkoj, otkad je prošlog decembra grčka policija ubila jednog tinejdžera.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozije u Atini i Solunu

Izvor: S media, 02.Sep.2009

U Grčkoj su se danas dogodile dve eksplozije bombi ručne izrade - u Atini i Solunu, u kojima je jedna osoba lakše povredjena, a materijalna šteta je znatna. ..U Atini se eksplozija desila ispred zgrade berze, koja je znatno oštećena...Pored toga, osam automobila je izgorelo, a jedna žena je lakše...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.