Đorđević skratio spisak: Bez četvorice u Izraelu, pobeda je cilj

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2018, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević skratio spisak: Bez četvorice u Izraelu, pobeda je cilj

Dobrić, Radanov, Zagorac i Kravić neće putovati. Očekujem da će za Izrael igrati i momci iz Makabija - rekao je selektor Srbije “Orlovi” su spremni za duel sa Izraelom u kvalifikacijama za Svetski kup. Duel u Tel Avivu se igra u petak od 13 časova, a selektor Aleksandar Đorđević je skratio spisak. - Dobrić, Radanov, Zagorac i Kravić neće putovati. Ognjen i Aleksa vuku povrede iz kluba, Rade ima komplikovanu povredu nosa, dok Stefana muči mišić - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Đorđević i dodao da će za meč sa Grčkom računati igrače sa ovo spiska i evroligaški trio koji će se naknadno priključiti (Micić, Jović, Lučić).PROČITAJTE JOŠ: KINA BLIŽA IZ TEL AVIVA: Simonović sa Mekelom pričao o duelu Srbije i Izraela Selektor ima samo reči hvale na račun Izraelaca. - Ekipa je izuzetno brza, atletski spremna, sa pokretljivim igračima na pozicijama četiri i pet, uz to imaju dobar šut sa poludistance i kreaciju preko Blata i Dibartolomeua. Očekujem da će igrati i igrači iz Makabija, pošto oni ne dobijaju preveliku minutažu u tom klubu. Ipak, mi smo se spremili za sve to, iako nećemo znati dok se ne pojave na terenu.PROČITAJTE JOŠ: PRESUDNO SA IZRAELOM: Đorđević okupio “Orlove” Usled svih problema sa rasporedima tokom “prozora” sastav Srbije je stalno drugačiji. - Nije jednostavno, ali su igrači spremni. Nivo saradnje je odličan, treninzi su bili dobri. Za nas je svaka sledeća utakmica najvažnija i to je moja filozofija i sada već filozofija ove grupe ljudi. Želimo da ostvarimo što više pobeda i gledamo samo u sebe i svoj tanjir - zaključuje Đorđević.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zagorac, Pot, Radanov i Kravić ne putuju u Izrael

Izvor: RTS, 28.Nov.2018

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević neće računati na Radeta Zagorca, Dejana Kravića, Stefana Pota i Aleksu Radanova za meč sa Izraelom. . Đorđević je objasnio da su Pot i Radanov povređeni,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.