Đorđević očekuje reakciju: Ponos je u DNK ovih igrača

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević očekuje reakciju: "Ponos je u DNK ovih igrača"

Selektor nije zabrinut, ali Estonija mora da se pobedi

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je njegov tim zasluženo izgubio od Grčke, kao i da je sutršnja utakmica protiv Estonije jako bitna u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

"Ova utakmica nas čeka posle posle teške utakmice na Kritu (u četvrtak) u kojoj je Grčka zasluženo slavila. Nismo na najbolji način >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odigrali tu utakmicu, ušli smo u pogrešan način traženja rešenja, tražili su individualna rešenja u napadu, što je bilo pogrešno. Pogotovo ne u ovom momentu spremnosti igrača.

Mislim da je kroz odbranu trebalo da se tražimo. Pravili smo indivudalne greške, šut nas nije hteo...nisu ušle lopte koje je trebalo da uđu...Vidi se da to nije ta forma potrebna za tako zahtevnu utakmicu. Grci su imali mnogo veću želju, pomognuti publikom zasluženo su pobedili, ponavljam. Šteta, ali idemo dalje
", rekao je Đorđević.

Utakmica protiv Estonije je jako bitna, ne smemo da napravimo pogrešan korak. Nadam se da će uz publiku Nemamo mnogo informacija, soremni smo, moramo da gledamo u svoj tanjir i poboljšamo igru ako hoćemo da dođemo do željene pobede.

Srbija je ostala na četiri pobede i tri poraza i na trećem je mestu, sa pobedom više od Gruzije i Izraela. Koliko sad ovaj poraz komplikuje situaciju?

"Ne komplikuje s obzirom na sve. Bilo bi za nas pozitivnija pobeda nego što je poraz negativan. Ali, mnogo puta smo igrali sa Grčkom, verovatno i oni izvukli svoje pouke. Imaju mnogo karaktera i iskustva, jednostavno bili su bolji.

Ne treba sad da gledamo druge rezultate, treba samo da gledamo u nas, da igramo sa većom željom, da imamo žestinu koja nas je krasila i koju u pojedinim momentima nismo videli. Odatle ćemo da krenemo
", rekao je selektor.

Očekujete li reakciju igrača nakon poraza?

"Sigurno, to su profesionalci, i na ovom nivou sigurno će imati reakciju. Ponos je jako bitan faktor u DNK ovih igrača", rekao je Đorđević.

Karte se mogu kupiti putem Eventima, kao i sutra od podne na blagajnama dvorane "Aleksandar Nikolić" od podneva do početka utakmice, u 20.15. Do sada je prodato između 2.500 i 3.000 karata.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević: Ponos je jako bitan faktor u DNK ovih igrača

Izvor: MozzartSport.com, 15.Sep.2018

Grčka je u arhivi, sada je najvažniji susret protiv Estonije! Srbija više nema razloga da razmišlja o onom što je bilo, već mora da ide napred i obezbedi važnu pobedu u dvorani Aleksandar Nikolić! Selektor Aleksandar Đorđević veruje da će Srbija ispraviti brojne greške iz meča na Kritu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Đorđević pred Estoniju: Ne smemo da napravimo pogrešan korak

Izvor: B92, 15.Sep.2018

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je predstojeća utakmica protiv Estonije vrlo važna..."Utakmica protiv Estonije je jako bitna, ne smemo da napravimo pogrešan korak ovde. Nadam se da ćemo uz pomoć publike doći do pobede", rekao je Đorđević na konferenciji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.