Debakl Crnogoraca na početku Mundobasketa u Kini

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl Crnogoraca na početku Mundobasketa u Kini

Neće biti lako košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore da se plasira u drugu fazu Mundobasketa u Kini. Očekivalo se od naših južnih komšija da će pružiti malo veći otpor na početku takmičenja, ali doživeli su u nedelju ubedljiv poraz od Grčke, rezultatom 85:60 (17:9, 25:7, 21:22, 22:22).
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Grčka je bila favorit na tom meču, uostalom Heleni su jedan od pretendenata na zlatnu medalju, ali nije se očekivala baš ovako laka pobeda. Grčka je sav posao završila u drugoj četvrtini, a na poluvremenu je vodila rezultatom 42:16.
Kasnije su Grci samo odrađivali posao i čuvali snagu za nastavak takmičenja, a sledeći meč igraju već za dva dana protiv Brazila, kada će imati priliku da obezbede prvo mesto u grupi.
Sa druge strane, Crnogorci će morati da pobede Novi Zeland ukoliko žele da ostanu u trci za drugo mesto.
Prva zvezda Grčke Janis Adetokumbo je igrao samo 16 minuta, što mu je bilo dovoljno za 10 poena i osam skokova. Najefikasniji je bio Georgios Printezis sa 16 poena, dok je njegov imenjak Papajanis dodao 15.
Za Crnu Goru su samo Nikola Vučević sa 12 poena i Petar Popović sa 11 bili dvocifreni.

The post Debakl Crnogoraca na početku Mundobasketa u Kini appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.