Danilović se večeras javno obratio Dejanu Radonjiću, i ne samo njemu...

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2018, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović se večeras javno obratio Dejanu Radonjiću, i ne samo njemu...

Večerašnja utakmica pokazala je koliko nam je to značilo.

Za razliku od utakmice sa Izraelom koju smo izgubili u Tel Avivu, reprezentacija Srbije večeras je bila jača za dvojicu plejmejkera - Stefana Jovića i Vasu Micića, a bio bi tu i Vladimir Lučić da ga povreda nije sprečila.

Upravo su Jović i Micić bili među najboljima u veoma važnom trijumfu nad Grčkom (84-61), pa je posle meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović osetio potrebu da se javno zahvali njihovim klubovima koji su im dozvolili da nastupe za reprezentaciju Srbije u ovom susretu.

Zbog Jovića i Lučića, Danilovićeva zahvalnost upućena je Bajernu i njegovom treneru Dejanu Radonjiću, a Efesu zbog Vase Micića.

Lep gest predsednika KSS, a zahvalnost klubovima uputio je i selektor Đorđević u razgovoru sa novinarima.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.