Da raščistimo jednom zauvek  ne finansira nas Soros

Izvor: B92, 26.Okt.2018, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da raščistimo jednom zauvek " ne finansira nas Soros"

Grčki ministar odbrane Panos Kamenos tvrdi da nije rekao na sednici vlade da je grčka vlast dobila 50 miliona evra od Džordža Sorosa.

Da je ministar to rekao izjavio je bivši šef diplomatije Nikos Kocijas.

“Vidim da ima puno spekulacija u vezi toga šta sam rekao na vladinoj sednici. Da rasčistimo jednom zauvek, nikada nisam rekao da je vlada dobila 50 miliona evra od strane Sorosa, već sam pomenuo Soros u vezi njegove saradnje sa Ministarstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spoljnih poslova i firmom koja se bavila izdavanjem vize, što nema nikakve veze sa vladom“, rekao je Kamenos.

On je za televiziju Star kazao da takve manipulacije koristi opozicija "kako bi sakrila slučaj sa pritvaranjem bivšeg ministra odbrane Janosa Papandoniua".

"Vlada ima ministarski savet odnosno vladinu sednicu na kojoj se vode stenografske beleške i na osnovu toga sve može da se proveri:, dodaje Kamenos.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Da raščistimo jednom zauvek - ne finansira nas Soroš"

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2018

Grčki ministar odbrane Panos Kamenos tvrdi da nije rekao na sednici vlade da je grčka vlast dobila 50 miliona evra od Džordža Soroša...Da je ministar to rekao izjavio je bivši šef diplomatije Nikos Kocijas...- Vidim da ima puno spekulacija u vezi toga šta sam rekao na vladinoj sednici. Da rasčistimo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.