DRAMA U ATINI: Čovek naoružan nožem upao u AMBASADU SRBIJE! Ne zna se ima li TAOCA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U ATINI: Čovek naoružan nožem upao u AMBASADU SRBIJE! Ne zna se ima li TAOCA! (FOTO)

Jutros se u glavnom gradu Grčke dogodio napad u ambasadi Srbije

Jedan čovek s nožem je pre podne preskočio ogradu Ambasade Srbije u Atini, prenose grčki internet-mediji kao hitnu vest.

CNN Gris je javio da je taj čovek pijan, da su policajci uspeli da mu oduzmu nož i da će ga odvesti u upravu policije.

Upad je oko 9:30 h po lokalnom vremenu (10.30 po srednjoevropskom) prijavio grčki policajac, čuvar Ambasade.

Odmah su došle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jake policijske snage i policijski pregovarač kako bi uspostavio kontakt s čovekom koji je upao u Ambasadu.

Po pojednim medijima taj čovek je bio u dvorištu Ambasade, a po drugima u zgradi i nije se znalo da li drži taoce, a upravo su mediji javili da je srpski državljanin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Napad na ambasadu Srbije u Atini

Izvor: SEEbiz.eu, 24.Nov.2018

ATINA - Drama u Ambasadi Srbije u Atini. Naoružan čovek upao je jutros, posle 9 časova, na teritoriju naše ambasade, koja se nalazi u najstrožem centru Atine. ..Mašući nožem jurio je po dvorištu a zatim je uspeo da uđe i u samu zgradu gde je porazbijao stakla i nameštaj. Nema povređenih,...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.