Crnogorci i gastronomija: Zašto je kačamak ‘bolji’ od sušija?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Jan.2020, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorci i gastronomija: Zašto je kačamak ‘bolji’ od sušija?

U protekle tri godine u Podgorici su otvorena dva restorana libanske kuhinje, grčki, suši restoran u dijelu grada preko Morače u čijoj blizini je radio i turski restoran. Svi su u međuvremenu prestali sa radom.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.