Crna Gora poražena i od Novog Zelanda

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora poražena i od Novog Zelanda

Više se očekivalo od Nikole Vučevića i društva. Reprezentacija Crne Gore igraće za plasman od 17. do 32. mesta, jer je poražena i u drugom kolu grupe F, od Novog Zelanda 83:93 (26:31, 18:22, 21:13, 18:27).
Naša kladionica nudi kvotu 1.88 da će na meču Brazil – Grčka biti ubačeno više od 156 poena.
Sistem igre crnogorskog tima raspao se već u prvoj četvrtini. Šutirajući iz svih pozicija, Novozelanđani >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su u prvoj četvrtini ubacili čak 31 poen. Da nevolja po Crnu Goru bude veća, krajem druge četvrtine ekipa je ostala lišena trenera Zvezdana Mitrovića, koji je isključen zbog druge tehničke greške.
Ni posle odmora, Crna Gora nije uspevala da uvede “red i mir” na parket dvorane u Nanđingu. Naprotiv, igralo se haotično, što je savršeno odgovaralo timu iz Okeanije. Ipak, velikom borbenošću, komšijska selekcija je poenima Vučevića sa penala sa minus 11 stigla na samo poen zaostatka. Bili su to, ispostaviće se, ključni trenui utakmice. Pri rezultatu 66:65 za Novi Zeland, crnogorski košarkaši su promašili tri napada za redom. Posebno slab je bio naturalizovani Derik Nidam.
Početkom poslednjih deset minuta, košem Popovića, Crna Gora je ipak povela (67:66). Već u sledećem napadu, Smit-Milner je odgovorio trojkom. To je bio početak kraja.
Nikola Ivanović je sa 18 poena bio najefikasniji u timu Crne Gore, ali uz slabih 10-2 za tri poena. Nikola Vučević je ubacio 15, uz devet skokova, a Petar Popović 13 poena. U pobedničkoj ekipi, najbolji je bio Kori Vebster, nekadašnji košarkaš Mege sa 25 poena i sjajnih 8-6 za tri. Ajsak Fotu ubacio je 20 poena (9-7 za dva), a dvocifreni su bili Tai Vebster sa 11, Rob Lou i Ši Ili sa po 10 poena.

The post Crna Gora poražena i od Novog Zelanda appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Selektor Crne Gore: Sudije su nas unakazile

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019

Posle poraza od Novog Zelanda, koji je crnogorski tim poslao u borbu za mesta u donjem domu Mundobasketa, selektor Zvezdan Mitrović je bez ustezanja “opleo” po sudijama. Mitrović je već u drugoj četvrtini isključen zbog dve tehničke greške.. Naša kladionica nudi kvotu 2.00 za pobedu Srbije...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.