Četvrto mesto za Beoavia studente na takmičenju u Grčkoj u konkurenciji od 50 timova

Izvor: TangoSix.rs, 17.Jul.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrto mesto za Beoavia studente na takmičenju u Grčkoj u konkurenciji od 50 timova

Studentski tim Mašinskog fakulteta Beoavia osvojio je četvrto mesto na takmičenju “Airbus Sloshing Rocket Workshop” u Patrasu, Grčka.
Budući vazduhoplovni inženjeri o kojima smo na portalu već pisali, četvrti su u generalnom plasmanu u konkurenciji 50 tima iz celog sveta. Kako kažu za Tango Six u prvoj fazi osvojili su prvo mesto za najbolje tehničko rešenje.
Beoavia timu u avgustu predstoji takmičenje “Air Cargo Challenge” u Štutgartu na kom će učestvovati >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << sa projektom bespilotne letelice Raven 19.
Finalisti takmičenja / Foto: Beoavia The post Četvrto mesto za Beoavia studente na takmičenju u Grčkoj u konkurenciji od 50 timova appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.