CICIPAS ZNA KAKO SA NOVAKOM: Imam igru na šljaci za Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 17:18

CICIPAS ZNA KAKO SA NOVAKOM: Imam igru na šljaci za Đokovića

Grčki teniser puca od samopouzdanja.

Stefanos Cicipas ove godine blista na šljaci. Titula u Monte Karlu i finale u Barseloni pokazatelj su da će Đoković imati izuzetno težak zadatak u četvrtfinalu Rima.

Grk je u dva seta u osmini finala slomio otpor Matea Beretinija i sa puno optimizma ulazi u meč sa najboljih teniserom današnjice.

U finalu Kupa Nemačke (20.45) sastaju se RB Lajpcig i Dortmund, dve ultraofanzivne ekipe, pa nas verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očekuje sjajan meč. Kvota na keca je 2,70, na dvojku 2,65, a na GG3+ 1,92Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Dortmund.

- Uvek je specijalno kada je sa druge strane mreže Novak. Imam igru na šljaci sa kojom mogu da mu se suprostavim. Znam da i on voli da igra protiv mene i drago mi je što ćemo snage odmeriti u Rimu - istakao je Cicipas.

Na pitanje da li mu je duel protiv prvog reketa sveta najbolja provera za Rolan Garos, Cicipas je odgovorio.

- Naravno. Važno je da imam što više mečeva na šljaci, naročito protiv vrhunskih tenisera kakav je Novak. Neće biti lako, moram i psihički i fizički da se pripremim za veliku borbu - istakao je peti teniser sveta.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.