Izvor: Blic, 15.Avg.2020, 13:06

ČEKAJU PO 3 DANA DA PREĐU GRČKU GRANICU! Šok snimak na prelazu Kakavija, Albanci hrle da uđu u zemlju pre nego što stupe NOVA PRAVILA (VIDEO)

Kolona sa oko s oko 4.000 vozila duga više od 20 kilometara formirana je na graničnom prelazu Kakaviji, na jugu Albanije, pošto su početkom nedelje najavljene nove mere koje će uvesti Grčka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Neverovatan snimak sa grčke granice: Albanci čekaju tri dana, koloni duga 20 kilometara VIDEO

Izvor: B92, 15.Avg.2020

Nepregledna kolona vozila na granici sa Grčkom. Kako prenose mediji, putnici u njima su Albanci koji su požurili da se vrate u zemlju zbog posla, pre "rampe"...Na granici je oko 4.000 vozila koja čekaju čak i danima za prelazak. Kolona na prelazu Kakavia je duga dvedesetak kilometara, prenosi agencija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.