Bračni par iz Srbije u grčkoj bolnici: Ostali putnici u karantinu

Izvor: B92, 07.Jul.2020, 21:34

Bračni par iz Srbije u grčkoj bolnici: Ostali putnici u karantinu

Bračni par iz Srbije koji je otišao na letovanje na grčko ostrvo Evija trenutno se nalazi u bolnici u gradu Lamija zbog lečenja kovida 19.

Kako prenosi TvStar.gr, turisti su u Grčku došli u subotu u grupi od 80 ljudi, a danas je muškarac pokazao simptome koji se pripisuju kovidu 19. Bračni par je taksijem prevezen u Lamiju, dok su ostali članovi grupe stavljeni u hotelski karantin.

Prema rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gradonačelnka Edipsosa, u subotu su autobusima stigle tri grupe Srba, ukupno 80 ljudi, koje su smeštene u tri različita smeštaja.

Članovi grupa su locirani od strane turističkih agencija i njihovih predstavnika u Grčkoj te se svi turisti sada nalaze pod nadzorom, prenosi TvStar.gr.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.